Dit is waarom Haar Kapsels Los zo beroemd is!

Posted on

Dit is waarom Haar Kapsels Los zo beroemd is! – Haar Kapsels Los

Met ingang van vandaag is ASN Vermogensbeheer overgenomen door het management en het Zwitserse Quadia. Het bedrijf gaat zelfstandig verder onder de naam Fair Capital Partners.

loading...
Bruiloft kapsel los haar krullen met vlecht - Kapsels ...
Bruiloft kapsel los haar krullen met vlecht – Kapsels …

Middelgrote beleggingshuizen moeten nu kiezen

De verzelfstandiging van de vermogensbeheertak van ASN Bank sluit aan bij de keuze van de duurzame bank om zich te richten op de ontwikkeling van de dienstverlening aan bijna 670.000 klanten via internet, telefoon en het mobiele kanaal. Daarnaast stelt het volgens het persbericht Fair Capital Partners in staat om verdere groei en uitbreiding van dienstverlening te realiseren.

Lang haar kapsel | Haar | Pinterest
Lang haar kapsel | Haar | Pinterest

Naast individueel vermogensbeheer voor particulieren en instellingen biedt Fair Capital Partners samen met het Zwiterse Quadia ook dienstverlening voor impact investing en het financieren van innovatieve duurzame pioniers.

Fair Capital Partners blijft nauw samenwerken met ASN Bank en blijft het duurzaamheidsbeleid van ASN Bank gebruiken als uitgangspunt voor haar vermogensbeheer.

25+ spraakmakende ideeën over Kapsels los haar op ...
25+ spraakmakende ideeën over Kapsels los haar op …

Twee directeuren van Fair Capital Partners, Jan Willem Nieuwenhuys en Alexander Crommelin, waren in 1990 oprichters van de eerste duurzame vermogensbeheerder van Nederland: NBC Vermogensbeheer.

In 2010 nam ASN Bank een meerderheidsbelang in NBC. Begin 2011 veranderde de vennootschap haar naam in ASN Vermogensbeheer en ging zij de duurzame beleggingscriteria van ASN Bank op het gebied van mensenrechten, klimaat, biodiversiteit en bestuur hanteren.

Los lang haar voor zwoele retrolook winter 2010 2011 ...
Los lang haar voor zwoele retrolook winter 2010 2011 …

“Er is behoefte aan een volgende stap op het gebied van duurzaam vermogensbeheer en de wijze waarop je klanten daar daadwerkelijk bij betrekt. Ook de vraag naar impact investing en een directe vorm van betrokkenheid bij het financieren van duurzame innovatieve initiatieven, zijn gebaat bij deze stap,” aldus Nieuwenhuys.

Crommelin: “De samenwerking met ASN Bank blijft bestaan. Maar als zelfstandig beheerder kunnen we nog meer aandacht besteden aan persoonlijke dienstverlening.”

25+ beste ideeën over Kapsels los haar op Pinterest ...
25+ beste ideeën over Kapsels los haar op Pinterest …

Quadia is een Euros pionier op het gebied van impact investing, gespecialiseerd in rechtstreekse investeringen in bedrijven die met hun producten en dienstverlening oplossingen voor de sociale en ecologische uitdagingen van onze tijd aanbieden, met name in de sectoren smart energy, duurzaam voedsel en duurzame consumptie en productie.

Opgericht in 2010 en opererend vanuit Geneve, Zwitersland, heeft Quadia tot op heden in rond 40 bedrijven, projecten en fonds in Europa voor in totaal rond 170 miljoen dollar geïnvesteerd.

Half opgestoken haar
Half opgestoken haar

Haar Kapsels Los
Paardenstaart | Je haar los dragen als je kleine kinderen hebt is ...
Paardenstaart | Je haar los dragen als je kleine kinderen hebt is …
loading...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.