Dingen die je liefde en haat maken Kapsels Winter 5 Dames

Posted on

Dingen die je liefde en haat maken Kapsels Winter 5 Dames – Kapsels Winter 2018 Dames

Beleggers in goud houden rekening met een herstel van de goudprijs. Dat concludeert ETF Securities op basis van de gestegen vraag naar goud-ETP’s.

loading...

Kort de winter in - kapsels voor dames 2018
Kort de winter in – kapsels voor dames 2018
Korte Kapsels Herfst Winter 2018 Kapsels 2018 – Kapsel 2018
Korte Kapsels Herfst Winter 2018 Kapsels 2018 – Kapsel 2018
Kort haar vrouw 2018 foto's. Afbeeldingen kapsels voor ...
Kort haar vrouw 2018 foto's. Afbeeldingen kapsels voor …
Korte kapsels dames winter 2018
Korte kapsels dames winter 2018

Grondstoffen zijn oversold

Vorige week werden meer goud-ETP’s gekocht dan verkocht. De instroom in goud ETP’s bedroeg 54,9 miljoen dollar. Voor ETF Securities is dat reden positiever over goud te denken. Want: “De toename in omvang van de instroom in goud ETP’s is een bewijs dat beleggers voorsorteren op een herstel van de goudprijzen.”

De optimistische kijk komt na een periode waarin beleggers goud links lieten liggen of verkochten. “Volgens de Commodity Futures Trading Commission (CFTC) daalde de netto speculatieve positionering op goudfutures per 28 augustus 2018 naar een dieptepunt van 17 jaar, wat de omvang van het negatieve sentiment ten aanzien van de goudmarkt ilreert,” aldus ETF Securities.

Maar volgens ETF Securities hebben we de bodem inmiddels wel bereikt. “ETF Securities is van mening dat het sentiment ten aanzien van goud overmatig negatief is en dat een opwaartse correctie in de maak is.” Deze visie wordt dus weerspiegeld in de goud-ETP-instroom van vorige week en de weken daarvoor.

Wel heeft de goudprijs twee hobbels te nemen om de weg omhoog weer echt te kunnen inslaan. Dat zijn de sterke Amerikaanse dollar en het beter dan verwachte rapport over de Amerikaanse arbeidsmarkt, waardoor het waarschijnlijker is dat de Federal Reserve vasthoudt aan haar traject van renteverhoging. Een hogere Amerikaanse rente trekt risicomijdende beleggers en voedt de kracht van de dollar. Beide ontwikkelingen gaan in de regel ten koste van goud.

Maar ETF Securities, dat een belangrijke verkoper is van goud-ETP’s, houdt moed. “Hoewel het waarschijnlijk is dat de prijs op korte termijn volatiel zal blijven, meent ETF Securities dat het langetermijntraject voor de goudprijzen opwaarts is.” Vandaag is de draai niet begonnen. De dollar staat iets lager.

Goudprijs -8,4% ytd (in us dollar)

Klik op de voor een grote versie

Kapsels Winter 2018 Dames

Kapsels Winter 2018 Dames Halflang Met Haarband : Kapsels 2018
Kapsels Winter 2018 Dames Halflang Met Haarband : Kapsels 2018
loading...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.