De nieuwste trend in Kort Haar Kapsels Dames 8

Posted on

De nieuwste trend in Kort Haar Kapsels Dames 8 – Kort Haar Kapsels Dames 2017

Zolang de bedrijfswinsten groeien, is er volgens Fabiana Fedeli van Robeco geen reden om aandelen uit de opkomende markten te mijden.

loading...
Trendy kapsels kort haar dames 2017, trendy short hair ...
Trendy kapsels kort haar dames 2017, trendy short hair …

Aandelen opkomende markten brengen dit jaar niet wat aan de vooravond van beursjaar 2018 werd voorspeld. Toen was iedereen buitengewoon enthousiast over deze aandelencategorie. EM zou de goede gang van zaken in 2017 wel doortrekken, zo was de verwachting. Niet dus!

Hoe verder? Robeco belegde gisteren speciaal een bijeenkomst in Amsterdam over de opkomende markten en daar werd het antwoord gegeven. Centraal zou eigenlijk het belang van ESG moeten staan, vandaar ook de el van de bijeenkomst Sustainable investing: an essential ingredient for emerging markets investing, maar de risico’s van hogere Amerikaanse rentes, de sterke dollar, Turkije en de dreiging van een full blown handelsoorlog konden niet worden genegeerd.

Volgens Fabiana Fedeli, hoofd fundamentele aandelen wereldwijd en verantwoordelijk voor een aantal opkomende marktenfondsen van Robeco, is het nu misschien wel het beste moment om in aandelen opkomende markten te stappen. “De negatieve koersontwikkeling is hoofdzakelijk het resultaat van negatief sentiment. Fundamenteel is er weinig reden voor.”

Na jaren bearish te zijn geweest, ziet Fedeli het sinds 2015 weer zitten met aandelen uit de opkomende markten. Zij draaide van negatief naar positief toen de winstvooruitizchten in de opkomende markten weer begonnen te verbeteren. “Dat leidde in het verleden altijd tot een outperformance van aandelen EM ten opzichte van die uit de volwen landen. It’s all about earnings!”

Korte kapsels 50+ 2017
Korte kapsels 50+ 2017

Fabiana Fedeli

Op basis van de antwoorden op 5 veel gestelde vragen schetst Fedeli een outlook voor aandelen opkomende markten, waarbij zij tegelijkertijd een aantal hardnekkige vooroordelen uit de weg ruimt.

1. Leidt een stijgende Amerikaanse rente altijd tot dalende EM-koersen?
Fedeli: “Meestal niet. Neem de periode 2004 – 2006. Toen verhoogde de Fed de Amerikaanse rente sterk en deden opkomende marktenaandelen het juist heel goed. Zolang de Fed de rente verhoogt, omdat het de Amerikaanse economie voor de wind gaat, is dat prima voor bedrijven in de opkomende markten, dus ook voor de aandelenmarkten daar.”

Voor alle dames die maar geen genoeg kunnen krijgen van een kort ...
Voor alle dames die maar geen genoeg kunnen krijgen van een kort …

2. Is een sterke dollar slecht voor aandelen opkomende markten?
Fedeli: “Niet altijd. Alleen de valuta’s van de EM-landen met negatieve handelsbalansen en sterke overheidstekorten zijn de laatste maanden hard geraakt: Turkije, Zuid-Afrika en Brazilië. Dat de roebel het zo slecht doet, heeft alles met de sancties te maken. Veel valuta’s in de opkomende markten hebben het tegenover de dollar beter gedaan dan de euro.”

“Veel valuta’s in de opkomende markten hebben het tegenover de dollar beter gedaan dan de euro”

Valuta’s EM zijn redelijk overeind gebleven, …

Kapsels kort haar dames 2017
Kapsels kort haar dames 2017

Klik op de voor een grote versie

… behalve die van EM-landen met een negatieve handelsbalans

Klik op de

Haar Kapsels 8 &HC8 – Aboriginaltourismontario
Haar Kapsels 8 &HC8 – Aboriginaltourismontario

Kort Haar Kapsels Dames 2017

Korte Bob Kapsels 2018 DD67 | Belbin.Info
Korte Bob Kapsels 2018 DD67 | Belbin.Info
Snelle Kapsels Voor Kort Haar ~ Leuke kapsels voor kort haar styletoday
Snelle Kapsels Voor Kort Haar ~ Leuke kapsels voor kort haar styletoday
Korte kapsels dames 50+ 2017
Korte kapsels dames 50+ 2017
loading...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.