1517482001 Blond Haar Kapsels 15.jpg
1517482001 Blond Haar Kapsels 15.jpg

De geschiedenis van Blonde Kapsels 15

Posted on

De geschiedenis van Blonde Kapsels 15 – Blonde Kapsels 2016

‘Haar producten zijn een big thing voor herfst en winter 2017 2018‘, vertelde Anthony Turner, één van de meest gevraagde hair stylisten in de mode industrie, ons backstage bij de Fashion Show van N21. Afgelopen seizoenen zagen we op de catwalks vooral schoon en maagdelijk haar. Het moest er fris gewassen uit zien. Backstage gebruikten de hair stylisten met name veel… shampoo. Dit seizoen zijn de kapsels één en al haarstyling product. ‘Eindelijk heb ik weer eens vuile handen‘, aldus Turner. Bekijk het video interview met topkapper Anthony Turner en lees meer over de haar trends en kapsels voor herfst en winter 2017 2018:

loading...
15 Shaggy Pixie Haircuts | Pixie Cut 15

15 Shaggy Pixie Haircuts | Pixie Cut 15

Voor de winter 2017 2018 Fashion Show van het Italiaanse modehuis N21, ontworpen door Alessandro Dell’Acqua, ging Turner voor een kapsel met een stoere rock-‘n-roll twist. ‘Het is een beetje een androgyne look‘, legt Turner uit. ‘We hebben ons voor deze modellen laten inspireren door skater boys.‘

Blond kapsel 15

Blond kapsel 15

Maar waar het in dit kapsel vooral om draait, is dat het haar ‘unclean‘ is. Het ziet er viezig uit (dat is het natuurlijk niet!) en krijgt daardoor zo’n typische after party look. ‘Het kapsel dat ik voor N21 heb ontworpen, ziet eruit als ze [elk afzonderlijk model] de hele nacht gefeest heeft; ze heeft héél véél lol gehad en nu is het 7 uur op een zondagmorgen en is ze op weg naar huis.‘ Get it?

Het geheim is dus héél véél haar product om die nonchalante, after party look te creëren. Voor deze look heeft Anthony Turner matte haar producten gebruikt: L’Oréal Professionnel Pli voor de matte textuur en Tecni.art Morning After Dust (eveneens van L’Oréal Professionnel), een droogshampoo, om het haar lekker fluffy en nog wat viezer te maken.

Dit kapsel kun je zelf thuis gemakkelijk nadoen. Werk het Pli haar product met je handen en met de föhn in je haar totdat je een nonchalante textuur met wat slag krijgt. Je kunt ook de krultang er nog even op zetten. Krul de lokken niet over de hele lengte maar breng alleen hier en daar wat slag aan door de krultang diagonaal om een lok te klemmen en ‘m dan een halve slag te draaien. Maak het haar bovenop op je hoofd fluffy met behulp van de Morning After Dust.

Kapsels voor dun haar 15 - YouTube

Kapsels voor dun haar 15 – YouTube

‘En draag het haar achter je oor‘, is het advies van onze topkapper. Het haar moet bij je oren vrij plat rond je hoofd liggen zodat je die jongensachtige look krijgt (vandaar ook de speldjes die tot vlak voor aanvang van de show het haar boven de oren op z’n plaats moesten houden – zie foto’s).

Verder kun je, net als Anthony Turner, voor een zij- of middenscheiding kiezen (sommige modellen backstage hadden een zijscheiding, anderen een middenscheiding).

De look maak je af met een fonkelend haaraccessoire. ‘Als je voor een zijscheiding kiest, dan zet je het accessoire vast aan de lange kant van je haar. Ga je voor een middenscheiding dan licht je het haar aan één kant van je hoofd wat op en zet je het accessoire daar vast.‘ Bekijk de foto’s maar eens en ga aan de slag. Een mooi make-upje erbij en jij bent party ready!

halflange kapsels 15 - Google zoeken | Kapsels . | Pinterest ...

halflange kapsels 15 – Google zoeken | Kapsels . | Pinterest …

Klik hier voor de haar trends en kapsels man

Blonde Kapsels 2016

Kort blond kapsel 15

Kort blond kapsel 15

Blond haar kapsels 15

Blond haar kapsels 15

Korte blonde kapsels zomer 15

Korte blonde kapsels zomer 15

De mooiste blonde Korte Kapsels voor dames

De mooiste blonde Korte Kapsels voor dames

Kort kapsel blond 15

Kort kapsel blond 15

Korte blonde kapsels 15

Korte blonde kapsels 15

Korte kapsels blond 15

Korte kapsels blond 15

Korte blonde kapsels - YouTube

Korte blonde kapsels – YouTube

Mooi lang blond haar met slagen

Mooi lang blond haar met slagen

Speciaal voor alle hoogblonde beauty’s: 15 trendy korte blonde …

Foto’s van halflange kapsels voor dames – Kapselfoto’s voor …

loading...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.