De 9 geheimen die je nooit zult weten over Herenkapsels 9 Inhammen

Posted on

De 9 geheimen die je nooit zult weten over Herenkapsels 9 Inhammen – Herenkapsels 2017 Inhammen

Het zijn elk jaar één van de populairste artikelen op Manners.nl: de overzichten met de trendy kapsels van de seizoenen, maar wat nu als je niets geeft om trends en gewoon een goed tijdloos kapsel wilt?

loading...
Haaruitval - een eerlijk advies.: Kapsel bij dun haar (man)
Haaruitval – een eerlijk advies.: Kapsel bij dun haar (man)

De haartrends en herenkapsels van 2017 uitgelegd

Geheel terecht willen veel mannen weten wat zij hun kapper moeten verzoeken bij de volgende keer dat zij plaatsnemen in de stoel. Maar eerlijk is eerlijk: de focus ligt op trendy kapsels. Zonder ons eigen artikel onderuit te willen halen, kijken wij ook naar de andere kant van het verhaal. Wat zijn de kapsels voor de volwassen man die niet mee wil doen aan trends? Niet iedereen zit de wachten op een faux-hawk, een fringe of een disheveled look.

Wat zijn de beste kapsels bij inhammen en dunner wordend haar - B11men
Wat zijn de beste kapsels bij inhammen en dunner wordend haar – B11men

Vind jij het bovenstaande kapsel te trendgevoelig en is dit niet wat jij wilt? Lees dan verder.

Voordat we kijken naar goede kapsels is het wijs om eerst te kijken naar de basis die één en ander snel kan verduidelijken: jouw haargroei. Misschien heb jij wel te kampen met een terugtrekkende haarlijn of intredende kaalheid, dunner wordend haar of grijze haren. What to do?

Hairstyles For Men With Thick Hair | Men
Hairstyles For Men With Thick Hair | Men

Natuurlijk staat het je geheel vrij om jezelf een kapsel aan te meten dat jij goed vindt staan, maar bij een terugtrekkende haarlijn zijn er per definitie twee kapsels die goed kunnen werken. Ze staan in het teken van camoufleren en afleiden. Om met de camouflage te beginnen: door je haar bovenop wat langer te laten, kun je het haar iets naar voren en naar de zijkanten dragen. Je groeiende inhammen worden op die manier bedekt door de iets langere haren die op natuurlijke wijze over je inhammen vallen.

Om af te leiden is het de kunst om jouw inhammen juist helemaal prijs te geven. Dat klinkt paradoxaal maar is het niet: verplaats de optische focus naar het midden van je hoofd. Rond de zijkanten en bij de inhammen houd je het haar kort terwijl je het bovenop langer houdt. Vrijwel iedere man heeft bij een dergelijk kapsel inhammen. Dat die van jou net iets groter zijn, zal niet opvallen.

De Pompadour By B11men.nl -B11men.nl - YouTube
De Pompadour By B11men.nl -B11men.nl – YouTube

Intredende of vervroegde kaalheid is iets waar veel mannen voor vrezen. Bij de ene man treedt kaalheid al in zijn midden twintiger jaren op, terwijl de andere man tot ver na zijn veertigste gezegend blijft met een volle bos. Heb jij last van (beginnende) kaalheid, wees dan kritisch. Het kapsel dat je het liefst zou dragen, is wellicht niet meer haalbaar.

Dat is niet erg, maar wees wel eerlijk naar jezelf. Qua haardracht kun je eigenlijk maar één ding fout doen en dat is krampachtig proberen om kaalheid te maskeren, hetgeen zelden lukt. De quick

Herenkapsels: 40 ideeën voor kort haar
Herenkapsels: 40 ideeën voor kort haar

Herenkapsels 2017 Inhammen

25 Beste kapsels voor mannen zomer 2016. Inspiratie voor ...
25 Beste kapsels voor mannen zomer 2016. Inspiratie voor …
Herenkapsels: 40 idee
Herenkapsels: 40 idee
Kapsels voor mannen met inhammen. Dunner haar wat nu? - B4men
Kapsels voor mannen met inhammen. Dunner haar wat nu? – B4men
11 Mannen kapsels voor dun haar - Mannennieuws
11 Mannen kapsels voor dun haar – Mannennieuws
loading...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.