De 8 gemeenschappelijke stereotypen als het gaat om Herenkapsels 8 Opgeschoren

Posted on

De 8 gemeenschappelijke stereotypen als het gaat om Herenkapsels 8 Opgeschoren – Herenkapsels 2017 Opgeschoren

Bij een goede eerste indruk hoort een goed kapsel. Eitje zou je zeggen, maar is dat wel zo? We gebruiken het woord liever niet, maar ook mannen hebben last van een ‘bad hair day’. Waarom? Omdat we vaak een kapsel hebben dat helemaal niet past bij de vorm van ons hoofd. Daarom vind je in dit artikel een aantal grooming tips. 

loading...
✓️Abelpelukeros Elche BARBER SHOP Cortes de pelo masculinos ...
✓️Abelpelukeros Elche BARBER SHOP Cortes de pelo masculinos …

De vorm van jouw hoofd is allesbepalend in het kiezen van een kapsel. Sommige dingen zullen je gewoon nooit staan. Dat is niet erg, want er zijn genoeg kapsels die jouw hele uitstraling complimenteren. Je moet alleen weten welke. Dit zijn de gouden regels.

Als je haarlijn luttele millimeters boven jouw wenkbrauwen begint, is het verstandig om een korter kapsel te overwegen. Lang haar laat namelijk het hele gezicht wegvallen. Klassieke kortere kapsels, een nette opgeschoren zijkant of een omhoog of naar achter gekamd haar geven jou een heel andere uitstraling. Het zal lijken alsof je voorhoofd ineens met centimeters is gegroeid. Als het je staat, kun je ook overwegen om gemillimeterd of kaal te gaan.

Nieuw Van Trendy Herenkapsels 9 9 Bruin Fade Out Kort Najaar ...
Nieuw Van Trendy Herenkapsels 9 9 Bruin Fade Out Kort Najaar …

Een lang gezicht? Geen probleem, ook voor jou is er een kapsel, eentje die je waarschijnlijk niet verwacht. Als de kin ver van het voorhoofd af ligt, kun je dit het beste maskeren met een langer kapsel. Afhankelijk van het type haar dat je hebt, is het verstandig om het in de nek en zeker over de oren te laten groeien. Dit maakt je hoofd wat ronder. Dikke baarden gaan jou ook niet helpen, in tegendeel. Het trekt juist de aandacht naar je smalle gezicht.

Herenkapsels in 2017: nonchalant en langer - Barberstore Blog
Herenkapsels in 2017: nonchalant en langer – Barberstore Blog

Zelfs de neus kan een kapsel maken of breken. Dit had je vast niet verwacht, maar de omvang van de neus bepaalt grotendeels hoe de rest van je gelaat eruit ziet. Een kleine neus geeft veel mannen al snel een vrouwelijke uitstraling. Daarom kun je niet aankomen met een vrouwelijk kapsel. Houd het kort en houd het stoer. Het is dat of make-up voor mannen… maar wil je dat nou echt?

In dit geval gaat het er niet alleen om hoe je jouw kapsel draagt, maar ook om de vorm van je baard. Een goede barbier kan je advies geven voor het kiezen van de juiste baard. Wat betreft het kapsel? Wij raden kort tot half-lang aan. Het belangrijkste is dat jouw bakkebaarden het kapsel aanvullen.

Strakke lijnen voor je haar - mannen kapsels 2018
Strakke lijnen voor je haar – mannen kapsels 2018

Extreem lang haar zegt vaak dat je iets verbergt. In dit geval is dat misschien ook een goed idee. Langer haar is de ideale oplossing voor kleine oren die niet bij de rest van je gezicht passen. Het is een beetje hetzelfde als mannen met een kleine neus. Het ziet er wat vrouwelijk uit. Je kunt

mannen kapsels voorjaar 2017 - Page 6 of 35 - Kapsels voor ...
mannen kapsels voorjaar 2017 – Page 6 of 35 – Kapsels voor …

Herenkapsels 2017 Opgeschoren

Sexiest Hairstyles for Guys New Marcello Alvarez Hot Guys Pinterest ...
Sexiest Hairstyles for Guys New Marcello Alvarez Hot Guys Pinterest …
20 Undercut Hairstyles Men | Mens Hairstyles 2018
20 Undercut Hairstyles Men | Mens Hairstyles 2018
Index of /wp-content/uploads/9/9
Index of /wp-content/uploads/9/9
loading...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.