1516782974 Beard Grooming Secrets Revealed Now Secrets Revealed Fashion.jpg
1516782974 Beard Grooming Secrets Revealed Now Secrets Revealed Fashion.jpg

De 11 geheimen die je niet moet weten over Herenkapsels 11

Posted on

De 11 geheimen die je niet moet weten over Herenkapsels 11 – Herenkapsels 1920

Er zijn nog mensen die denken dat elke MINI een compact bommetje is. Sterker nog: er zijn mensen die vinden dat alleen een driedeurs hatchback zoals wij “de MINI” kennen een échte MINI is, en een wagen zoals de MINI Countryman niet. Is dat zo?

loading...
Herenkapsels 12 12

Herenkapsels 12 12

Tja, een cultstatus kan ook nadelen met zich meebrengen. Vraag dat maar aan MINI. Ooit toen je zei ‘ik heb een MINI’ wist iedereen precies wat voor auto je had. Net als vrijwel alle andere automerken bouwen de Engelsen tegenwoordig meerdere modellen. Die variatie ontstond pas toen het merk al decennia oud was. Zo kwam de MINI Countryman in 2010. Inmiddels is deze minst-MINI-der-aller-MINIS toe aan zijn derde generatie, die wij aan de tand voelden.

Hoe niet-MINI is deze MINI Countryman als je ‘m met zijn hatchback broertje vergelijkt qua afmetingen? Welnu: de MINI Countryman meet 4.30 x 1.82 x 1.56 meter (lxbxh) en dat is maar liefst 45 centimeter langer, 9 centimeter breder en 15 centimeter hoger dan de driedeurs hatchback die mensen kennen als de ‘originele’ MINI. Hij is ook 350 kg. zwaarder. Het moge duidelijk zijn: een totaal ander soort auto, maar tóch overduidelijk familie van. Dat vinden wij tof, al zullen er vast mensen zijn die de Countryman niet mooi vinden. Dat mag. Wij vinden ‘m wel tof.

12 haarsnit voor heren met extreem kort geschoren zijkanten

12 haarsnit voor heren met extreem kort geschoren zijkanten

MINI staat bekend om zijn sportieve rijgedrag. Dát is natuurlijk de grootste vraag: stuurt zo’n Countryman nog wel een beetje a la MINI? Jazeker. Natuurlijk voel je dat-ie hoger en zwaarder is dan de hatchback, maar reken maar dat je kunt gummen met deze SUV. Ja, hij heeft vierwielaandrijving en een wat grotere bodemvrijheid en já, een zandpad of besneeuwde weg neem je met groot gemak dankzij zijn vierwielaandrijving, maar hij heeft vooral heel veel grip op het asfalt en daar komt het echte MINI-karakter naar boven.

Vanwege zijn vierwielaandrijving en hogere gewicht is-ie niet zo snel als de hatchback. Z’n 192 pk sterke turbomotor is goed voor een topsnelheid van 222 km/u en sprint van 0-100 km/u in 7.7 seconden. Rap genoeg, dunkt ons. Zeker wanneer je de MINI Countryman in de sportmodus rijdt (je kunt kiezen uit eco, comfort en sport) gedraagt hij zich zoals je van het merk verwacht. Scherp en precies en aangenaam zwaar. Ook een MINI-SUV voelt zich dus lekker bij een zware rechtervoet.

12 best Kapsels images on Pinterest | Hair styles, Haircuts and ...

12 best Kapsels images on Pinterest | Hair styles, Haircuts and …

Worden wij er blij van? Absoluut, al moet wel gezegd worden dat het op de een of andere manier iets minder spectaculair is dan voorheen. Een sportieve versie (de Cooper S is op de Cooper S John Cooper Works na de heftigste variant) hoort gewoon een beetje te grommen, blazen en sissen. Van buiten doet-ie dat absoluut. In de sportstand zet de uitlaat een extra luide keel op en laat-ie bovendien van die heerlijk ordinaire ploffen horen bij gas los. Dát wil je horen. In het interieur hoor je dat echter te weinig terug. We voelden constant de drang om de ramen op een kier te zetten om de motor te keer te horen gaan.

Want laten we eerlijk zijn: als jij je voortbeweegt in een MINI Countryman van dit kaliber (ons fully loaded testexemplaar kostte ruim 60.000 euro) doe je dat niet om je anoniem in het verkeer te bewegen. Het kán met een Countryman, maar niet met een Cooper S ALL 4 als deze. Dat hoeft ook niet, want deze wagen rijd je om gezien te worden. Dat mag best. Het is alleen jammer dat je er van binnen net iets te weinig van mee krijgt.

Hairstyles for men - Sam Shows Us The Way」のおすすめ画像 12 件 ...

Hairstyles for men – Sam Shows Us The Way」のおすすめ画像 12 件 …

Niet dat er iets mis is met het interieur van de Countryman. Dit is absoluut het mooiste binnenste dat je ooit van MINI gezien hebt. Zeker als-ie helemaal is aangekleed, realiseer jij je dat MINI echt volwassen is geworden. Niet te serieus, want alles is nog speels vormgegeven, maar wel met zorg en mooie materialen. In deze klasse behoort het multimediasysteem van de Countryman tot de top. Qua geluid, maar zeker ook qua interface, vormgeving en instellingen. Omdat het zo uitgesproken is vormgegeven, kan het zijn dat het interieur niet jouw smaak is, maar het valt niet te ontkennen dat MINI aan een hoge kwaliteitsstandaard heeft voldaan.

Vooral de grote lichtgevende ring om de display heen is te gek. Deze verandert van kleur en intensiteit, afhankelijk van de gekozen menu’s en settings. Daarbij werkt-ie ook samen met de sfeerverlichting in de auto. Heb je het allemaal nodig? Natuurlijk niet. Is het tof dat het erop zit? Ja! Da’s meteen een mooi bruggetje naar de vraag die onvermijdelijk gaat komen nu je weet wat deze auto kost: waarom zou je 60k uitgeven aan een MINI? Het antwoord: omdat je het kunt. Dit is gewoon één van de leukste en meest karaktervolle auto’s die wij kennen, ondanks dat-ie een tikje minder wild (misschien moeten wij zelfs zeggen: iets netter) is dan wij hadden gehoopt.

Whats your favorite hair color on a guy? - GirlsAskGuys

Whats your favorite hair color on a guy? – GirlsAskGuys

Om het even in het juiste perspectief te plaatsen: deze versie heb je vanaf iets meer dan 45k. Hoef je geen all wheel drive, dan ben je voor 39k klaar en hoeft het allemaal niet zo snel, dan heb je voor 32k een Cooper met 136 pk, of voor net geen 29k een One met 102 pk. Maar laten we eerlijk zijn: bij een auto als deze geldt: hoe gekker hoe leuker. Voor dit geld kun je veel zakelijker wagens kopen, maar…. meh, dit is veel toffer. Er is heel veel moois op de markt, maar MINI blijft all about fun, ook in het geval van de Countryman. Dat dit model die fun koppelt aan praktisch nut en écht heel veel ruimte, is een dikke win-win. Doen we alleen nog even een schietgebedje dat de volgende Countryman nog iets ruiger aanvoelt en dan zijn we helemáál fan.

28-10-2017 -Mitchell van der Koelen

メンズヘアフェード」のおすすめアイデア 12 件以上 | Pinterest ...

メンズヘアフェード」のおすすめアイデア 12 件以上 | Pinterest …

Herenkapsels 1920

Beard Grooming Secrets : Revealed Now! | Secrets revealed, Fashion ...

Beard Grooming Secrets : Revealed Now! | Secrets revealed, Fashion …

Herenkapsel zijkant kort boven lang

Herenkapsel zijkant kort boven lang

Herenkapsels die nooit uit de mode gaan

Herenkapsels die nooit uit de mode gaan

Watch 12 Years of Male Hair Trends in One Minute - Styleicons

Watch 12 Years of Male Hair Trends in One Minute – Styleicons

Trendy herenkapsels 12

Trendy herenkapsels 12

loading...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.