De 10 geheimen die je niet moet weten over Grijs Haar Verven Met 10 Of 10

Posted on

De 10 geheimen die je niet moet weten over Grijs Haar Verven Met 10 Of 10 – Grijs Haar Verven Met 3 Of 6

China heeft zwaar te lijden onder het handelsconflict met de VS. Een zwakke yuan gebruiken als wapen in de strijd lijkt uitgesloten. Dat zou Trump alleen maar bozer maken en dat wil Peking niet.

loading...
DIY: Haar zilver/grijs verven in 11 min! - YouTube
DIY: Haar zilver/grijs verven in 11 min! – YouTube

Yuan is geen Chinees wapen in handelsoorlog met VS

Een handelsoorlog kent geen winnaars zeggen economen vaak, maar in het geval van de VS en China lijkt dat niet te kloppen. Althans voorlopig, want terwijl de VS groeit als kool en de bedrijfswinsten er aan alle kanten uitspuiten, zitten de Chinezen in steeds ruiger vaarwater. 

Niet voor niets kondigde de Chinese overheid deze week aan een (vredes)missie naar Washington te sturen onder leiding van de staatssecreatris voor handel Wang Shouwen. Doel: de op 23 augustus van beide zijden geplande importtarieven van 25% op 16 miljard dollar aan goederen te voorkomen en de strijdbijl begraven.

Zo charming kan grijs haar zijn | Cosmo Hairstyling
Zo charming kan grijs haar zijn | Cosmo Hairstyling

China is er duidelijk meer aan gelegen dat dit lukt dan de VS, want de economie kraakt aan alle kanten. Het meest duidelijk zichtbaar is dat aan de handelsbalans die in het eerste halfjaar voor het eerst in 20 jaar in de rode cijfers is beland.

Maar ook elders is de stress merkbaar. Kijk naar de matige consumentenuitgaven, de beurs die 2018 na een paar jaar van stijging rond de 20% heeft ingeleverd en de yuan die sinds maart met een koers van 6,90 per dollar op een verlies staat van circa 10% tegenover de dollar. 

Een van de weinige cijfers die nog de goede kant op wijzen is de economische groei die volgens de regering dit jaar uitkomt op 6,5%. Maar ze moeten daarvoor wel steeds zwaardere middelen inzetten zoals gunstigere kredietvoorwaarden voor bedrijven en hoge overheidsuitgaven aan infrastructuurprojecten, een beleid dat op termijn niet ongevaarlijk is, gezien de hoge schulden in China.

Grijs Haar Blond Verven GA61 | Belbin.Info
Grijs Haar Blond Verven GA61 | Belbin.Info

Feitelijk kan ook de yuan worden ingezet als instrument om de economische groei op peil te houden. Immers hoe zwakker de yuan, hoe makkelijker het is om Chinese producten toch verkocht te krijgen in het buitenland, zelfs met de handelstarieven van de VS.

Dat roept voor buitenlandse beleggers de vraag op hoe ver de yuan nog verder kan dalen. Zeven yuan per dollar, of misschien zelfs 7,5?

De Zwitserse zakenbank UBS denkt dat het bij zeven zal blijven, zegt UBS in een rapport. Een nog zwakkere yuan kan UBS zich nauwelijks voorstellen omdat dit het handelsconflict met de VS namelijk nog verder zou vergroten.

Waarom heb je grijs haar + 11 tips - OptimaleGezondheid.com
Waarom heb je grijs haar + 11 tips – OptimaleGezondheid.com

Bij zeven yuan per dollar kan de Chinese overheid volgens UBS nog zeggen tegen Trump dat het overmacht is. Het is een wisselkoers die de krachtsverhoudingen goed weergeeft.

Maar als de centrale bank toestaat dat de yuan nog verder zakt, begint het verdacht veel te lijken op een strategie om Chinese goederen te dumpen op de wereldmarkt.
Grijs Haar Verven Met 3 Of 6

Mooi grijs is niet lelijk | Fashionable over Fifty
Mooi grijs is niet lelijk | Fashionable over Fifty
HAREN GRIJS VERVEN | Onnedi bij Salon B - YouTube
HAREN GRIJS VERVEN | Onnedi bij Salon B – YouTube
Haar grijs verven met la riche directions gaat niet goed - YouTube
Haar grijs verven met la riche directions gaat niet goed – YouTube
MIJN HAAR ROUTINE VOOR GRIJS/ASBLOND HAAR ♡ 11x TIPS - YouTube
MIJN HAAR ROUTINE VOOR GRIJS/ASBLOND HAAR ♡ 11x TIPS – YouTube
Zo kleur jij je haar super easy in alle kleuren | TrendAlert
Zo kleur jij je haar super easy in alle kleuren | TrendAlert
25+ beste ideeën over Lang Grijs Haar op Pinterest ...
25+ beste ideeën over Lang Grijs Haar op Pinterest …
loading...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.