Begrijp nu de achtergrond van Mannen Kapsels Trend

Begrijp nu de achtergrond van Mannen Kapsels Trend – Mannen Kapsels Trend

Achterover gekamd haar oogt clean, stijlvol en – in een aantal gevallen – statig. Een klassiek kapsel voor mannen, dat – indien op de juiste manier uitgevoerd – veel over jezelf kan zeggen. In dit artikel bespreken we de verschillende manieren om dit herenkapsel toe te passen en delen we de juiste aanpak.

Kapsels Mannen Modern 15 Kapsels Voor Mannen Met Dun ...

Kapsels Mannen Modern 15 Kapsels Voor Mannen Met Dun …

De kunst is om er geen groot Grease-avontuur van te maken en overdreven vette of gladde uitvoeringen te voorkomen. Om dit te bereiken kun je verschillende producten en technieken toepassen.

Net als bij het kweken van een volwaardige baard, geldt ook voor dit kapsel: ga er alleen voor, indien je bent gezegend met de juiste haargroei. Stijlhaar zonder een overduidelijk groeirichting heeft de voorkeur. Bij sommige mannen groeit het haar bijvoorbeeld naar de voorkant. Dat werkt niet mee. Hetzelfde geldt voor krullend haar. Te dik haar kan ook voor problemen zorgen, omdat het te zwaar wordt en gaat inzakken. In dat geval kun je aan je kapper vragen of het uitgedund kan worden.

Slick back hair, zoals de Engelse benaming luidt, heeft veel onderhoud nodig. Om de drie weken een bezoek aan de kapper of barber brengen is niet ongewoon, zeker gezien de zijkanten relatief snel te lang worden. Indien je voor The Undercut gaat, is dit zeker het geval. De fade aan de zijkant van het kapsel wordt namelijk snel een rotzooi indien je het niet bijhoudt. En zoals gezegd: dik haar moet uitgedund worden, tenzij je een wondermiddel hebt gevonden.

De Kapsel en Baard trends voor mannen. najaar / winter 15 / 15

De Kapsel en Baard trends voor mannen. najaar / winter 15 / 15

Jup, het föhnen van je haar behoort tot de minst mannelijke activiteiten denkbaar. Geen man heeft föhnen als hobby. In de ochtend kort wat semi-warme lucht door je kapsel blazen, zorgt voor een stuk meer – komt ‘ie – volume. Trots opzij en gaan!

READ MORE:  Waarom Coole Herenkapsels tot nu toe zo populair was geweest?

De markt knalt uit z’n voegen van de haarproducten. Wees geen schriep, ga voor de kwaliteitsproducten. Kost je het tienvoudig van een potje gel, maar de belangrijkste eyecatcher van je verschijning is het investeren waard. Hou het simpel en ga voor een pomade, paste of clay.

Pomade
Hardnekkig spul waardoor je kapsel zich staande houdt als de pier in Scheveningen tijdens een helse storm. Pomade geeft je de klassieke look. Een overschot, zeker van de glimmende varianten, kan er echter voor zorgen dat je een nèt iets te foute broker op Wall Street wordt. Kies daarom voor een pomade op waterbasis. Begin met een beetje en verdeel het goed over je haar. Voor een goede pomade geldt: less is more.

Overzicht mannen kapsels! Welk mannenkapsel past het best ...

Overzicht mannen kapsels! Welk mannenkapsel past het best …

Paste
Iets minder stevig en daardoor uitermate geschikt voor de losse variant van dit kapsel, waarbij je de boel meermaals per dag opnieuw in het gareel kunt brengen. Een goede paste heeft meestal een matte afwerking.

Clay
Een clay is een soort hybride tussen de pomade en de paste. In de meeste gevallen kent de clay een sterke hold met een matte afwerking. Wil je dat jouw kapsel een dag lang goed zit, maar hou je niet van een gepolijste afwerking, omarm dan vooral de clay. Bijkomend voordeel is dat de meeste varianten enkel uit natuurlijke ingrediënten bestaan.

The Draper
Heeft geen introductie meer nodig, zakenmannen dragen dit kapsel al decennia. Statig doch voorzichtig, oftewel: professioneel. De zijkanten korter dan de bovenkant, maar zeker niet opgeschoren.

Haarmode 15 : Mannen met baarden

Haarmode 15 : Mannen met baarden

The Wall Street
Dit kapsel moet je wel liggen, je geeft er namelijk een duidelijk signaal mee af: ik heb het voor elkaar of probeer het te maken. Kan ietwat aan de gladde kant overkomen, zeker indien je er veelvuldig arrogant bij kijkt. Niet doen dus. De lengte is overal hetzelfde, de zijkant wordt in één keer naar achteren gekamd.

READ MORE:  The Miracle Of Herenkapsels Kuif

The Beckham
Voor veel heren hét kapsel; een combinatie tussen de moderne pompadour en The Draper. Hier perfect uitgevoerd op het hoofd van David Beckham. De bovenkant is aanzienlijk langer dan de zijkanten. De look is warrig doch stevig, wat goed te bereiken is met een clay.

The Undercut
De absolute koploper, dankzij veelvuldige verschijning in series en films, is The Undercut uitermate populair. Opschoren aan de zijkant in een fade, de bovenkant langer en naar achteren gekamd. Het toffe aan dit kapsel is dat je ‘m op verschillende manieren kunt toepassen. Scherp naar achteren, zoals Brad Pitt in Fury. Of bijvoorbeeld de luchtige variant, zoals hieronder is te zien. Kies een variant die past bij je gezicht. Meer of over het kiezen van het juiste kapsel bij jouw gezichtsvorm, vind je hier.

Herfst En Winter Kapsel Trends. Kapsels Voor Mannen 15 / 15 En ...

Herfst En Winter Kapsel Trends. Kapsels Voor Mannen 15 / 15 En …

18-04-2017 -Leroy van den Berg

Mannen Kapsels Trend

Manners I Met deze tijdloze kapsels kun je alle trends doorstaan

Manners I Met deze tijdloze kapsels kun je alle trends doorstaan

Kapsels voor mannen 15, dit worden de trends van het jaar. - B15men

Kapsels voor mannen 15, dit worden de trends van het jaar. – B15men

De ‘Undercut’; de trend bij mannen – Rinie Kappers

De ‘Undercut’; de trend bij mannen – Rinie Kappers

Jonge man kapsels: 15 nieuwe modellen en de naam van het!

Jonge man kapsels: 15 nieuwe modellen en de naam van het!

Hét mannenkapsel: trend zomer 15 - Haarwereld Blog

Hét mannenkapsel: trend zomer 15 – Haarwereld Blog

De ‘Undercut’; de trend bij mannen – Rinie Kappers

15 archieven page 15 of 15 mannen kapsels 15 mannen kapsels ...

15 archieven page 15 of 15 mannen kapsels 15 mannen kapsels …

Fashion inspiratie najaar 15/15 (ook voor heren ...

Fashion inspiratie najaar 15/15 (ook voor heren …

Trend: kapsels heren winter 15 | Dudes & Dont’s

Trend kapsels mannen

Trend kapsels mannen

Tags: #mannen kapsels trend #mannen kapsels trend 2015 #mannen kapsels trend 2017

author
Author: 
  Hoe Herenkapsels 11 Plus 11 uw bedrijfsstrategieën gaat veranderen
  Hoe Herenkapsels 11 Plus 11 uw bedrijfsstrategieën gaat veranderen – Herenkapsels 50 Plus
  Waarom Kapsels Halflang Haar haar tot nu toe zo populair was geweest?
  Waarom Kapsels Halflang Haar haar tot nu toe zo populair was geweest? –
  Hoe Moderne Herenkapsels Kort uw winst kunnen vergroten!
  Hoe Moderne Herenkapsels Kort uw winst kunnen vergroten! – Moderne Herenkapsels Kort James
  Dit is hoe Kapsels Halflang Rood Haar eruit zal zien in 14 jaar tijd
  Dit is hoe Kapsels Halflang Rood Haar eruit zal zien in 14 jaar

  Leave a reply "Begrijp nu de achtergrond van Mannen Kapsels Trend"

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.