Begrijp nu de achtergrond van Herenkapsels Overloop

Begrijp nu de achtergrond van Herenkapsels Overloop – Herenkapsels Overloop

Baarden komen in alle soorten en maten, met net als met kleding, kapsels en accessoires doe je er goed aan om een baard te kiezen die bij je past. Bij jouw karakter én jouw gezicht.

Herenkapsels voor lente 8 - Mixed Grill

Herenkapsels voor lente 8 – Mixed Grill

Wat bij een ander een toffe baard is, komt op jouw gelaat misschien niet tot z’n recht en vice versa. Daarom: de juiste baard voor jouw gezicht.

Een epic beard rocken

Dé 8 beste herenkapsels met een pompadour | MAN MAN

Dé 8 beste herenkapsels met een pompadour | MAN MAN

Sommige mensen moeten het meer hebben van een clean cut look dan een woeste full beard. Daarbij heeft niet iedere man aanleg voor de baard die hij in gedachten heeft. James Franco is een goed voorbeeld van iemand met een genetisch middelmatige, want niet volledig dekkende, baard. Toch heeft ook hij zijn look gevonden.

Door te kijken naar de vorm van je gezicht kun je bepalen welke baard het beste bij je past. Je kunt hiervoor de volgende richtlijnen aanhouden:

Opgeschoren mannenkapsels: nog altijd populair - Manners Magazine

Opgeschoren mannenkapsels: nog altijd populair – Manners Magazine

Lange gezicht: Omdat je jouw gezicht niet nog langer wilt doen lijken, kun je sikjes of lange baarden het beste vermijden. Wil je een volledige baard laten staan, dan is het verstandig om het haar op je kin iets korter te houden. De zijkanten mogen wat voller blijven om je contouren iets op te vullen.

Rond gezicht: Hierbij moet je proberen om je gezicht juist wat langer te maken. Iets meer haar op je kin kan daarbij helpen. Ga niet voor een smalle snor of haar op je kaaklijn; dit geeft een verbredend effect. Kun je een volle baard kweken, draag dan een baard met een strak aflopende lijn op de wangen: dit zorgt voor optische lengte in je gezicht.

Herenkapsels voor lente 8 - Mixed Grill

Herenkapsels voor lente 8 – Mixed Grill

Kleine kin: Als je een bescheiden kin hebt, of helemaal geen, dan is een volledige baard een goede oplossing om dit te verhullen. Een andere goede truc is om je kin te benadrukken met een sik die je over de hele breedte laat lopen. Het is niet aan te raden om voor alleen een snor te gaan: de nadruk moet op de onderkant van je gezicht komen te liggen.

Vierkante kaak: In het geval van een vierkante kaak is een volle baard de ideale oplossing. Hierdoor haal je de scherpe hoeken van je gezicht weg en maak je jouw kaak ronder. Ga vooral niet voor alleen de bakkebaarden of een chin strap die de kaaklijn benadrukt. Werk bij een volle baard niet met te scherpe lijnen, maar maak het wat ronder.

Herenkapsels voor lente 8 - Mixed Grill

Herenkapsels voor lente 8 – Mixed Grill

Kaal hoofd: Wanneer je kaal bent, écht kaal, kun je veel hebben. Een goede volle baard of een stoppelbaard zijn veilige en toffe opties. Wil je iets anders, kijk dan goed naar de vorm van je gezicht. Bij een kaal hoofd wordt de vorm van je gezicht extra geaccentueerd. Denk aan de tips die hierboven gegeven zijn.

Herenkapsels Overloop

Mannenkapsels 8- de coolste herenkapsels 8 en 8 - kapsels ...

Mannenkapsels 8- de coolste herenkapsels 8 en 8 – kapsels …

Alle mannenkapsels, haar- en baardtrends op een rijtje - Manners ...

Alle mannenkapsels, haar- en baardtrends op een rijtje – Manners …

Herenkapsels voor lente 8 - Mixed Grill

Herenkapsels voor lente 8 – Mixed Grill

Leave a Reply