8 algemene fouten die iedereen maakt in Moderne Kapsels Halflang

8 algemene fouten die iedereen maakt in Moderne Kapsels Halflang – Moderne Kapsels Halflang

Er is een heel bijzondere kapsel trend gaande: géén trend. In het begin kwam het er bij de hair stylisten wat aarzelend uit maar naarmate de Fashion Week vorderde, kregen we steeds vaker te horen dat de trend ‘no-trend‘ is en dat ook voor de shows de eigen haarstijl van de modellen juist versterkt wordt in plaats van alle modellen maar te ‘klonen’.

Moderne kapsels halflang

Moderne kapsels halflang

Dus forget about Naomi Campbell met plat gestylede haren, om maar even een beeld uit de jaren ’90 op te roepen. Heb je natuurlijk krullend haar, dan is het de trend om de krullen alleen maar mooier, weelderiger, voller en verzorgder te maken.

Moderne kapsels halflang haar

Moderne kapsels halflang haar

Het was echt verfrissend en zeker ook inspirerend om al die mooie krullenbollen op de catwalks te zien. Zo zijn de krullenkapsels van de Argentijnse Mica Arganaraz en de Amerikaanse Alanna Arrington superhot. Beide modellen hebben halflang haar met een wenkbrauwlange pony (en beiden liepen ze ongelooflijk veel shows).

Het korte krullenkapsel van Ari Westphal is ook beeldig. Dit kapsel is het resultaat, zo gaat het verhaal, van een kappersfout. Ari wilde haar haar even laten trimmen maar de kapper haalde er een enorm stuk vanaf. Paniek! Ari sloot zich een week op in huis en wist niet hoe ze het haar modellenbureau moest vertellen. Maar uiteindelijk kwam ze ermee voor de dag, werden haar korte krullen gefatsoeneerd en bleek haar nieuwe look een succes.

Modern kapsel halflang haar

Modern kapsel halflang haar

Een ander model dat bekend staat om haar krullen is Frederikke Sofie. Frederikke heeft een enorme bos kleine blonde krulletjes en je moet er niet aan denken dat iemand er daar met de steiltang overheen zou gaan!

En dan hebben we natuurlijk de exotische types als Imaan Hammam. Zeg nu eerlijk, iedereen benijdt haar om die enorme krullenbos!

Moderne kapsels halflang

Moderne kapsels halflang

Als het op krullen aankomt, is er overigens maar één hoofdregel: krullen zijn alleen mooi als het MOOIE krullen zijn. Een goede verzorging is een must. Gebruik haarproducten die voor jouw haartype geschikt zijn. Voor een avondje uit laat je de krultang er nog even op los (maar niet voordat je een heat protector hebt aangebracht) zodat je krullen net wat verzorgder om je hoofd dansen. Dat geeft een vrouwelijk en sexy gevoel. Leg de steiltang weg en koester je krullen!

25 Beste Kapsel Met Pony Laatst 2017 | Modern Kapsel

25 Beste Kapsel Met Pony Laatst 2017 | Modern Kapsel

Moderne Kapsels Halflang

Makkelijk te onderhouden en sportief kort bob kapsel

Makkelijk te onderhouden en sportief kort bob kapsel

Trendy korte kapsels dames 8 - YouTube

Trendy korte kapsels dames 8 – YouTube

Inspiratie: hippe kapsels voor krullenkoppen

Inspiratie: hippe kapsels voor krullenkoppen

Leave a Reply