5 geheimen die je niet wilt weten over Herenkapsels Dun Haar

5 geheimen die je niet wilt weten over Herenkapsels Dun Haar – Herenkapsels Dun Haar

De zomer komt steeds dichterbij en dus is het toegestaan om toe te geven aan die vakantieverlangens. In de aankomende maanden stapt een groot deel van de Nederlanders weer in het vliegtuig om te genieten van een welverdiende strandvakantie, maar waar vind je dat ultieme stukje paradijs met hagelwit zand en azuurblauw water?

7 Mannen kapsels voor dun haar - Mannennieuws

7 Mannen kapsels voor dun haar – Mannennieuws

De gedachte dat je voor een tropisch strand naar de Caraïben of Azië moet, kan de deur uit. Deze schoonheid kun je namelijk ook gewoon vinden op ons eigen continent. Je moet misschien iets beter zoeken, maar daar helpen we je graag bij.

Deze parel van het Griekse eiland Zakynthos is één van de meest gefotografeerde stranden en we hoeven je vast niet te vertellen waarom. Tussen de hoge kalkstenen rotsen lig je heerlijk beschut en kun je optimaal genieten van de Griekse zon.

Korte Kapsels Mannen Dun Haar Afbeeldingen : Kapsels 7

Korte Kapsels Mannen Dun Haar Afbeeldingen : Kapsels 7

De verwachting is dat veel toeristen Turkije deze zomer gaan mijden vanwege de onrust in het land. Begrijpelijk, maar dat betekent wel dat ze deze schitterende kustplaats mislopen. Op deze plek, waar de Middellandse zee en de Egeïsche samenkomen, kunnen de badgasten genieten van het turquoise water en zoete baklava.

Het is misschien niet het eerste land dat je verwacht op deze lijst, maar het staat er toch echt. Porthcurno ligt in het meest zuidwestelijke puntje van Engeland en doet niet veel onder voor haar Zuid-Europese concurrenten. Het enige nadeel is dat het weer zelden lekker genoeg is om in zwembroek van het heldere water en gele zand te genieten.

dun Archieven - mannen kapsels 7

dun Archieven – mannen kapsels 7

Niet alleen een mooi, maar vooral een heel bijzonder strand. De zogenaamde Gouden Hoorn is een lang uitgerekt en V-vormig strand dat door de golven, stroming en wind constant van positie verandert. Is al meerdere malen uitgeroepen tot het mooiste strand ter wereld en dus een prima keuze voor deze zomer.

Sardinië is bezaaid met mooie stranden, maar La Pelosa spant toch wel de kroon. Deze driehonderd meter lange strook wit en dun zand is de perfecte plek om te genieten van het mediterrane leven. Stukje geschiedenis: de wachttoren die voor de kust ligt, was onderdeel van een verdedigingslinie uit de zestiende eeuw.

Kort herenkapsel voor een professionele verzorgde look

Kort herenkapsel voor een professionele verzorgde look

Het meest bijzondere strand van Frankrijk ga je niet op het vasteland vinden, maar op het eiland Corsica. Het strandje onder de citadel van Bonifacio is verreweg de kleinste op de lijst en zeker niet gemakkelijk te bereiken. Een uit de rotsen gehakte trap van 187 treden moet je er voor trotseren, maar het is de moeite meer dan waard.

16-05-2017 -Thomas Aalderink

Modieus Kapsel Voor Mannen Met Dun Haar Mannen Kapsels 7 Ook ...

Modieus Kapsel Voor Mannen Met Dun Haar Mannen Kapsels 7 Ook …

Leave a Reply