7 Belangrijkste risico’s van het bijwonen van Kapsels Van Kort Naar Lang

7 Belangrijkste risico’s van het bijwonen van Kapsels Van Kort Naar Lang – Kapsels Van Kort Naar Lang

Lady Gaga droeg lange, platinablonde haren in een complex netwerk van vlechten. Lokken aan beide kanten van haar hoofd waren ingevlochten. Tussen de twee strakke vlechten was een zwart koordje gespannen dat de indruk van een haarkorset werkte. Naar de onderkant toe, kwam het kaar samen in één fijne visgraatvlecht.

Het kapsel is niet nieuw. In september 2016 werden zogenaamde ‘corset braids’ een trend nadat ze opdoken tijdens de modeweek in het Canadese Vancouver. Veel hipsters trokken er afgelopen zomer zelfs mee naar de festivalweide. Volgens BV-kapper Jochen Vanhoudt van Clientology kan je het kapsel makkelijk nabootsen… als je een handige vriendin hebt die bereid is om te helpen.

“Het belangrijkste is dat je twee vaste punten (lees: strakke, ingevlochten vlechten) hebt om het ‘korset’ aan vast te maken. Bij een losse vlecht, bijvoorbeeld, hoef je er niet aan te beginnen want dan zal het korset verschuiven”, zegt Jochen. “Neem vervolgens een stuk lint of touw en een naald. ‘Naai’ het gekruist tussen de strengen haar van de vlechten om een korset-look te verkrijgen. Maak onderaan vast met een strik of zet vast met schuivertjes.”

Nog een vereiste? Dit kapsel kan alleen als je lang haar hebt. Heb je kort haar en wil je een korsetvlecht? Dan kan je een haarstukje laten opnaaien. “Lady Gaga heeft momenteel zelf kort haar en pakte het wellicht zo aan”, voegt Jochen er nog aan toe. Bekijk hieronder een filmpje waarin een variant van de zangeres haar korsetvlecht stap voor stap wordt uitgelegd.

Kapsels Van Kort Naar Lang

Tussen kapsel kort naar lang

Tussen kapsel kort naar lang

Tussen kapsel kort naar lang

Tussen kapsel kort naar lang

lang Archieven - Page 7 of 7 - mannen kapsels 7

lang Archieven – Page 7 of 7 – mannen kapsels 7

文章中

文章中

Dit zijn dé 7 kapsels van 7

Dit zijn dé 7 kapsels van 7

Kapsels van kort naar lang haar

Kapsels van kort naar lang haar

Manners I Met deze tijdloze kapsels kun je alle trends doorstaan

Manners I Met deze tijdloze kapsels kun je alle trends doorstaan

Leave a Reply