10 Dingen die gebeuren als je in Herenkapsels bent Zijkant Opgeschoren Boven Lang 10

10 Dingen die gebeuren als je in Herenkapsels bent Zijkant Opgeschoren Boven Lang 10 – Herenkapsels Zijkant Opgeschoren Boven Lang 2015

AMERSFOORT We moeten er toch echt weer aan gaan geloven; autumn is coming. Maar gelukkig is er ook goed nieuws, want een nieuw seizoen betekent ook een nieuwe hairstyle die Cosmo Hairstyling Leusderweg in haar vingers heeft. Zo zijn paardenstaarten trending en zijn natural roots niet weg te slaan van de fall en winter runways. „Bovendien zijn we geknipt voor touch-ups. Helemaal hot.”

Herenkapsels zijkant opgeschoren boven lang

Herenkapsels zijkant opgeschoren boven lang

Arjan Klaver

Kapsels en haarverzorging: geschoren

Kapsels en haarverzorging: geschoren

Dit zegt Inge Rama. Uiteraard vraagt het fenomeen touch-ups enige uitleg van deze eigenaresse van Cosmo Hairstyling die al ruim 26 jaar in het vak zit. „We kunnen bij de klant binnen 15 minuten het beste uit het haar halen. Dat gebeurt via powerful stylingstools en de nieuwste technieken die onze medewerkers via de unieke touch-ups trainingen hebben gevolgd. Met de juiste producten is de klant ready to shine op een feestje, receptie of andere gelegenheden.”

Inge heeft de afgelopen periode gemerkt dat de vraag naar deze snelle service een hoge vlucht heeft genomen. „Helemaal hot”, weet ze. „Daarnaast hebben we natuurlijk het reguliere knippen en kappen voor mannen, vrouwen en kinderen. We zijn hoog geschoold en zeker op het gebied van haarkleuringen. De professionals van Wella houden ons up-to-date. Zo behandelen we het haar met ID Color. Een hulpmiddel die de folies doen vergeten. De substantie vormt een matrix voor het haar. De receptuur wordt ook dikker, wat ook nare uitlopen en doorlopen voorkomt. We schilderen door het haar heen, zodat we ook creatiever kunnen zijn. De klant kan ook kiezen voor balayage waarbij de kleur wordt aangebracht aan de oppervlakte en niet geheel verzadigd in het haar wat normaliter wordt gedaan. Dit geeft als resultaat dat het haar subtiele ‘vegen’ van lichtere delen in de lengtes bevat. Het geeft amper uitgroei en het zorgt voor een zachte look. Deze kleurtechniek kan toegepast worden bij zowel blond als bruin haar. Balayage werkt bij alle haarlengtes; van lang haar tot aan een kort koppie. Het effect blijft hetzelfde.

Kapsels 11, beauty. Huidverzorging op ADVERSUS

Kapsels 11, beauty. Huidverzorging op ADVERSUS

Of wat te denken van haarkleuring met Olaplex die het haar terugbrengt in een gezonde, natuurlijke staat. ,,Het is geschikt voor alle haartypes, kleuringen en technieken. Het resultaat is ongekend: veerkrachtig, sterk en glanzend haar. En uiteraard kan de klant hier terecht voor uiteenlopen knip- en kaptechnieken. Dat geldt ook voor mannen die we eerst kunnen verrassen met een hoofdmassage. Daarna kunnen we volgens het laatste modebeeld knippen en kappen. Het belangrijke verschil tussen het herenkapsel van 2015 en die van vorig jaar is dat het dit jaar wat rustiger wordt. Iets minder trendy, iets zakelijker. Ik verwacht de extreme, harde undercuts dan ook niet meer zo vaak terug te zien. Kort blijft de trend, waarbij zowel de opgeschoren zijkanten als de bedekte flanken kunnen. De langere delen bovenop zullen wat minder gestileerd ogen dan de afgelopen jaren. Kortom, genoeg redenen om de klant weer voor de spiegel te laten zitten bij Cosmo Hairstyling Leusderweg.”

 

11+ beste ideeën over Jongenskapsels kort op Pinterest - Jongens ...

11+ beste ideeën over Jongenskapsels kort op Pinterest – Jongens …

Cosmo Hairstyling Leusderweg

Leusderweg 155

3818 AC Amersfoort

Mannenkapsels met Geschoren Zijkant in 11

Mannenkapsels met Geschoren Zijkant in 11

Tel. Media ID Color, balayage en minder undercuts bij de hooggeschoolde medewerkers van Cosmo Hairstyling.

Herenkapsels Zijkant Opgeschoren Boven Lang 2015

Mannen Kapsels Zijkant Opgeschoren

Mannen Kapsels Zijkant Opgeschoren

Kapsel inspiratie mannen winter 11/11

Kapsel inspiratie mannen winter 11/11

Herenkapsels 11 en haartrends voor mannen met kort haar ...

Herenkapsels 11 en haartrends voor mannen met kort haar …

Korte kapsels mannen: 11 ideeën - Mannennieuws

Korte kapsels mannen: 11 ideeën – Mannennieuws

herenkapsels 11 - Kapsel | Pinterest - Herenkapsels, Voorjaar en ...

herenkapsels 11 – Kapsel | Pinterest – Herenkapsels, Voorjaar en …

Leave a Reply